Worldperfect er en bæredygtig rådgivningsvirksomhed, der ikke har glemt sine kreative rødder. Vi tilbyder rådgivning omkring bæredygtig grøn omstilling af virksomheder, produkt- og konceptudvikling, implementeringsstrategi, kommunikation  - og vi sætter handling bag ordene. Vi er det eneste bureau i Danmark med den profil og det fokus. Vi tilbyder en tilbundsgående viden på bæredygtighedsområdet, et stort, international netværk – og en oprigtig passion for det, vi laver.
 
// Vi arbejder med bæredygtighed som et værktøj for innovation.

// Vi vil hellere skrue op for det gode end ned for det dårlige.

// Vi vil gøre bæredygtighed til en selvfølgelighed.

LIDT HISTORIE

Det hele startede i en baggård i Mejlgade i Aarhus, hvor fire partnere – Søren, Rasmus, Jakob og Martin - gik sammen om at skabe en virksomhed, der kan gøre en forskel.

I dag er Worldperfect en del af det sprudlende Sydhavnsområde med adresse i Jægergårdsgade i Aarhus. Virksomheden har eksisteret i mere end fem år og har et mangfoldigt team med så forskellige baggrunde som retorik & lingvistik, design & grafik, antropologi, økonomi & salg. 

Vi har langsigtede mål og laver løsninger, der holder længere, end vi selv gør. Derfor arbejder vi passioneret med bæredygtig forretnings- og produktudvikling gennem inddragende processer, der får medarbejdere, kunder og borgere med hele vejen. 

Vi ønsker ikke kun forandring, vi laver forandring! 

BÆREDYGTIG FORRETNINGSUDVIKLING

Vi har erfaringen og evnerne til at balancere mellem en bæredygtig udvikling og samtidige have en god business case.

WORKSHOPS OG 
BRUGERINDDRAGELSE

Vi starter ofte projekter med at inddrage relevante personer, som fx brugere, borgere eller helt udefrakommende. Vi bruger ofte workshops som et startskud og udgangspunkt for et nyt projekt.


ORGANISATION

En bæredygtig omstilling kræver ofte først et mindset-skift i organisationen. Vi går derfor ind i en organisation og vurderer, hvordan den kan forbedres for at sikre en så let og hurtig omstilling som muligt.

De fleste af vores projekter tager udgangspunkt i brugere, medarbejder eller forbrugere. Derfor er forståelse af disse meget vigtigt, for at få nogle holdbare og brugbare løsninger. Derfor har vi in-house antropologiske kompetencer.


GRAFISK DESIGN

Vi har en grafisk afdeling der kun beskæftiger sig med design og æstetik. Når noget er pakket lækkert ind og veldesignet, gør det hele løsningen mere attraktiv.

Vi er strategiske partnere hos flere af vores kunder. Vi laver anderledes og innovative strategier, der virker. Vi har en god forståelse for det vigtige mix af teori og praksis.

BÆREDYGTIG
PRODUKTUDVIKLING

Vi udvikler nye og innovative produkter. De produkter, vi udvikler, er både markedsdrevet og innovative.

SPROG OG
KOMMUNIKATION

Vi har retorikere og lingvister som vores kommunikationseksperter in-house. Den rigtige formidling kan være altafgørende for, hvorvidt en løsning slår igennem.

Som team spænder vi bredt. Vores forskellige baggrunde muliggør, at vi kan belyse udfordringer fra mange sider. Men vi er drevet af den samme ild, vi arbejder for samme sag.

SØREN STOCHHOLM

Partner 
Rådgiver & Udvikling

soren@worldperfect.dk
26 19 52 54

LISA HVEJSEL NIELSEN

RASMUS H. JENSEN

Partner 
Rådgiver & Udvikling

rasmus@worldperfect.dk
28 11 70 07

MARTIN FLENSTED-JENSEN

JAKOB BAUNGAARD

Partner 
Rådgiver & Udvikling

jakob@worldperfect.dk
24 65 14 07

Cand.mag. speciale i designkultur
maria@worldperfect.dk
31 20 35 27

SAMARBEJDSPARTNERE

WorldPerfect er mere end de mennesker, som er på kontoret i Jægergaardsgade. Vi tror, at man er stærkere, hvis man står sammen om at udvikle bæredygtigheden. Derfor arbejder vi ofte sammen med folk, som er de bedste på deres område for at sikre det stærkeste resultat.

VIDEN ER GULD, 
MEN DELING ER UVURDERLIG.

Vi tror på, at et bæredygtigt samfund står stærkere, hvis vi deler den viden og de erfaringer, vi som mennesker får. Vores sender vi videre i form af et nyhedsbrev.

Så hold dig ikke tilbage og tilmeld dig her