Miljøteam

Forretningsudvikling
Grafisk design
Sprog & kommunikation
Ledelsesforandring
Produktudvikling

Rasmus H. Jensen
Jakob R. Baungaard
Søren Stochholm

UDFORDRING

Miljøteam er en renovationsvirksomhed, som holder til i Lystrup lidt uden for Aarhus.
Virksomheden har siden år 2000 arbejdet med at nedbringe miljø- og klimapåvirkninger, ved at fokusere på den rene produktion. For nogle få år tilbage havde Miljøteam et ønske om at udvikle en bæredygtig forretningsstrategi, som kunne tilføre virksomheden nye forretningsmuligheder og yderligere nedbringe virksomhedens miljøaftryk.

 

I 2013 indgik vi derfor et samarbejde med Miljøteam og NorthSide om at udvikle et affaldssorteringssystem til større og mindre events. Vi inddragede designere og arkitekter til formgivningen af skraldespandene, mens vi selv arbejdede med den visuelle identitet og kommunikationen. Derudover fik vi publikum på SPOT Festival til at teste prototyperne af skraldespandene. Denne proces resulterede i udviklingen af Rebox-systemet, som består af forskellige specialdesignede skraldespande, som både visuelt og verbalt tydeligt kommunikerer, hvad der skal i hver enkel spand.

Udover dette består Rebox også af et bagvedliggende system, hvor der på forhånd er indgået aftaler med aftagere af affaldet, hvilket er med til at sikre en høj genanvendelighed og den rigtige salgspris. Rebox-spandene blev sat i produktion i foråret 2015 og har allerede i løbet af sommeren været på forskellige events rundt om i landet, fx Smukfest, Nibe Festival og NorthSide.

Udviklingen af affaldssorteringssystemet Rebox medførte et længerevarende strategisk samarbejde med Miljøteam. Som strategisk partner tager WP del i udviklingen af den grønne forretningsstrategi og i at få implementeret den nye tankegang i hele organisationen.

Læs mere om Rebox på deres
hjemmeside.

Rådgiver & Udvikling

RASMUS H. JENSEN

​Partner 
rasmus@worldperfect.dk
28 11 70 07

VIDEN ER GULD, 
MEN DELING ER UVURDERLIG.

Vi tror på, at et bæredygtigt samfund står stærkere, hvis vi deler den viden og de erfaringer, vi som mennesker får. Vores sender vi videre i form af et nyhedsbrev.

Så hold dig ikke tilbage og tilmeld dig her