Mogens Hansen

Forretningsudvikling
Grafisk design
Sprog & kommunikation
Ledelses forandring
Produktudvikling

Martin Thim
Jakob R. Baungaard

UDFORDRING

Mogens Hansen er en traditionsrig Aarhus-virksomhed, der designer og producerer håndlavede møbler i højeste kvalitet. Virksomheden har eksisteret siden 1961 og producerer møbler efter en stærk håndværkstradition. Efter en periode med lav vækst og få ordrer var der et ønske hos Mogens Hansen om at skabe fornyelse, som vil kunne tilføre virksomheden nye perspektiver, ny energi og ny vækst.

 

I 2013 indgik WorldPerfect et samarbejde med Mogens Hansen om at realisere en bæredygtig forretningsstrategi og udviklingsplan. Vi startede med at udvikle en ny bæredygtig møbelserie, hvor alle møblerne certificeres med Svanemærket.

Derudover har vi også udviklet et takeback-system, i første omgang til “business to business”-salget, da det ofte er her, sliddet på møblerne er størst. Takeback-systemet skal sikre en cirkulær økonomisk tankegang i virksomhedens processer og designs, samt en større intern genanvendelighed. Endelig har vi i fællesskab med Mogens Hansen udviklet en up-to-date kommunikationsstrategi og givet dem et nyt og øget fokus på den rigtige branding af Mogens Hansen.

Udover arbejdet med møbelserien har vi i samarbejde med Mogens Hansen skabt en 2020-strategi. Strategien indebærer en række delmål, som gradvis forandrer virksomheden i en bæredygtig retning. Denne proces skal sikre, at den bæredygtige omstilling bliver en del af alle virksomhedens facetter. Vores arbejde med Mogens Hansen fortsætter, og i fællesskab skaber vi en gennemført bæredygtig møbelvirksomhed med al produktion i Danmark.

Rådgiver & Udvikling

JAKOB BAUNGAARD

Partner 
jakob@worldperfect.dk
24 65 14 07

VIDEN ER GULD, 
MEN DELING ER UVURDERLIG.

Vi tror på, at et bæredygtigt samfund står stærkere, hvis vi deler den viden og de erfaringer, vi som mennesker får. Vores sender vi videre i form af et nyhedsbrev.

Så hold dig ikke tilbage og tilmeld dig her